İçeriğe atla

Top10Supps için Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikamız için aşağı kaydırın

Gizlilik Konularınız

Top10Supps'ın misyonu sağlık ve sağlıklı yaşam yolculuğunuzda en güvenilir ek kaynağınız olarak hizmet etmektir. Hizmetlerimizi kullanırken, bilgilerinizle bize güveniyorsunuz; Bu sorumluluğu hafifçe üstlenmiyoruz. Korumak için çok çalışıyoruz, tamamen şeffaf olacağımıza söz veriyoruz, anlaşılmasını kolaylaştırıyor, böylece kontrolün sizde olabiliyor.

Bu Gizlilik Politikası, Hizmetlerimizi kullandığınızda uygulanır (aşağıda açıklanmıştır). Size hangi bilgileri topladığımızı, neden topladığımızı ve taleplerinize ulaşarak nasıl bir şeyler söyleyebileceğinizi anlamanız amaçlanmıştır.

Etkili: Mayıs 23, 2019


Contents [show]

Giriş

Top10Supps.com ve / veya Top10Supplements.com ("biz", "biz" veya "bizim"), https://top10supps.com ve / veya https://top10supps.com web sitesini (bundan sonra "olarak anılacaktır) çalıştırır. "Hizmet").

Web sitemizi, oturum açmadan veya hesap oluşturmadan çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Örneğin, en popüler ek sıralamalarımızı görebilir, hepsini görüntüleyebilir, tek tek ürün incelemelerini okuyabilir, kategoriye göre ve / veya hedefe göre bir ek bulabilirsiniz.

Verilerinizi Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kullanırız.

Hizmeti kullanarak, bilgilerin bu politikaya uygun olarak toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.

Tanımlar

Ne okuduğunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için, aşağıda bu Gizlilik Politikasında ve Kullanım Koşullarımızda kullanılan anahtar terimlerin tanımları verilmiştir.aksi belirtilmedikçe); herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Bağlı

Online perakende satışlarda, satış ve pazarlamada ortaklık çok yaygındır. Temel olarak, birisinin Amazon olduğunu, ürünlerini sattıkları bir web sitesine sahip olduğunu ve alıcılarını gönderen diğer kuruluşlara komisyon ödediklerini söylüyor. Dolayısıyla, sitemizden bir Amazon bağlantısını tıklayıp orada bir şey satın aldığınızda, komisyon ödüyoruz (genellikle% 4 civarında).

Açık olmak gerekirse, bir bağlı kuruluş, bağlı olduğu şirketin bir parçası DEĞİLDİR. Bu şekilde görüşlerimizde bağımsız ve objektif kalabiliyoruz. Bizim okumak tam ortaklık açıklaması Daha fazla bilgi ve katıldığımız ortaklık programlarının bir listesi için.

Algoritma

Sorun çözme işlemlerini gerçekleştirirken bilgisayar tarafından takip edilen bir işlem veya kurallar dizisi.

Tarayıcı Web Depolama

HTML 5 adında bir teknoloji sayesinde, web sitelerinin bir cihazda tarayıcıda veri yakalama ve saklamalarına izin verir. "Yerel depolama" modunda kullanıldığında, verilerin oturumlar arasında depolanmasını sağlar. Bu, tarayıcınızı kapatıp açtıktan sonra bile verilerin alınmasını sağlar. Kuşkusuz, tarayıcıların "Sekmeleri Geri Yükle" özelliğinde bununla karşılaştınız.

Çerezler (Cookies)

Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza gönderilen ve bir dizi karakter içeren küçük bir dosyadır. Siteyi tekrar ziyaret ettiğinizde, çerez bu sitenin tarayıcınızı tanımasını sağlar. Sadece tanımakla kalmaz, çerezler tercihlerinizi ve diğer bilgileri bile saklayabilir. Bazı insanlar, çerezlerin daha yumuşak bir gezinme deneyimi için yardımcı olduğunu savunuyorlar.

Bu kişilerden biri değilseniz, tarayıcınızı tüm çerezleri reddedecek veya bir çerez gönderildiğinde size bildirecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Bazı web özelliklerinin veya servislerinin çerezler olmadan düzgün çalışmayabileceğini unutmayın.

veri Kontrolörü

Veri Denetleyici, herhangi bir kişisel bilginin ne şekilde ve hangi şekilde işleneceğini veya işleneceğini amaçlarını (yalnız veya ortaklaşa veya ortak kişilerle ortak olarak) belirleyen gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Bu Gizlilik Politikasının amacı için, Kişisel Verilerinizin Veri Kontrolörüyüz.

Veri İşlemcileri (veya Servis Sağlayıcıları)

Veri İşlemcisi (veya Servis Sağlayıcı), Veri Denetleyici adına verileri işleyen herhangi bir gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Verilerinizi daha etkili bir şekilde işlemek için çeşitli Hizmet Sağlayıcıların hizmetlerini kullanabiliriz.

Veri Konusu (veya Kullanıcı)

Bu sen olurdun. Hizmetimizi kullanan ve Kişisel Verilerin konusu olan herhangi bir canlı birey olarak tanımlanır.

cihaz

Aygıt, hizmetlere erişmek için kullanılabilecek bir bilgisayardır. Örnekler arasında masaüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, akıllı hoparlörler ve tabletlerin tümü sayılan cihazlardır.

IP adresi

Bu, konuşmak için cihazlarınızın dijital adresidir. İnternete bağlı her cihaza İnternet protokolü (IP) adresi olarak bilinen bir numara atanır. Genellikle bir cihazın internete eriştiği konumu tanımlamak için kullanılır.

Kişisel Olarak Tanımlanamayan Bilgiler (Kişisel Olmayanlar)

Bu, kullanıcılar hakkında kaydedilen bilgilerdir, böylece artık bireysel olarak tanımlanabilen bir kullanıcıyı yansıtmaz veya referans vermez.

Topladığımız bilgilerin çoğu bu kategoriye giriyor. E-posta adresleri hariç ve yorumlarda kişisel olarak tanımlayıcı herhangi bir bilgi bırakmadığınız sürece; ya da biyolarını paylaşmayı kabul eden bir katılımcı değilseniz, genellikle sizden bahsedemeyiz.

Kişisel bilgi

Bu, bize, adınız, e-posta adresiniz veya sitemizde bıraktığınız ve sizi tanımlamak için makul bir şekilde kullanılabilecek diğer veriler gibi, sizi kişisel olarak tanımlayan bilgilerdir.

yönlendiren URL

Üniforma Kaynak Bulucu, yani Yönlendiren URL, bir web tarayıcısı tarafından bir hedef web sayfasına, genellikle o sayfanın bağlantısını tıkladığınızda gönderilen bilgidir. Yönlendirme URL'si, tarayıcının ziyaret ettiği son web sayfasının URL'sini içerir.

Hassas Kişisel Bilgiler

Bu, gizli tıbbi gerçekler, ırksal veya etnik kökenler, siyasi veya dini inançlar veya cinsellik gibi konularla ilgilidir.

Sunucu Günlükleri

Günlük olarak ziyaret ettiğiniz çoğu web sitesinde olduğu gibi, servisimiz, sitelerimizi ziyaret ettiğinizde yapılan sayfa isteklerini otomatik olarak kaydeder. Bu "sunucu günlükleri" genellikle isteğinizin tarihini ve saatini, web isteğinizi, IP adresinizi, tarayıcı türünüzü, tarayıcı dilinizi ve tarayıcınızı benzersiz şekilde tanımlayabilecek bir veya daha fazla çerez içerir.

Benzersiz Tanımlayıcılar

Bu, bir tarayıcıyı, uygulamayı veya aygıtı benzersiz şekilde tanımlamak için kullanılabilecek bir karakter dizisidir. Farklı olanlar ne kadar kalıcı olduklarına, kullanıcılar tarafından sıfırlanıp sıfırlanamayacaklarına ve nasıl erişilebileceklerine göre değişir. Güvenlik ve sahtekarlıktan, tercihlerinizi hatırlamaya ve kişiselleştirilmiş reklamlar sunmaya kadar çeşitli amaçlar için kullanılırlar.

Örneğin, çerezlerde saklanan benzersiz tanımlayıcılar, sitelerin tarayıcınızda içeriği tercih ettiğiniz dilde görüntülemesine yardımcı olur.

Bilgi Top10Supps toplar


Hizmetimizi sağlamak ve geliştirmek için çeşitli amaçlar için birkaç farklı türde bilgi topluyoruz.

Ne tür veriyi ve nedenini tam olarak anlamanızı istiyoruz.

İlk önce ne toplamadığımızı söyleyelim. Sizden rica etmiyoruz ya da işlemiyoruz:

  • Irk veya etnik köken
  • Politik görüşler
  • Dini veya felsefi inançlar
  • Sendika üyelikleri
  • Genetik veya biyometrik veri
  • Sağlık veya ölüm
  • Cinsel yaşam veya cinsel yönelim

Kişisel bilgi

Hizmetimizi kullanırken, sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek bazı kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri ("Kişisel Bilgiler") sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler şunları içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • E-mail
  • Çerezler ve Kullanım Verileri

Kişisel Bilgilerinizi sizinle haber bültenleri, pazarlama veya tanıtım malzemeleri ve ilginizi çekebilecek diğer bilgilerle iletişim kurmak için kullanabiliriz. Abonelikten çıkma bağlantısını veya gönderdiğimiz herhangi bir e-postada verilen talimatları izleyerek bu iletişimlerin herhangi birini veya tümünü bizden almayı tercih edebilirsiniz.

Benzersiz tanımlayıcılar

Hizmete nasıl erişildiği ve kullanıldığı hakkında da bilgi toplayabiliriz ("Kullanım Verileri"). Bu Kullanım Verileri, bilgisayarınızın İnternet Protokolü adresi (örn. IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz Servis sayfalarımız, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda harcanan zaman, cihaz tanımlayıcıları ve kilitlenme raporları ve sistem etkinliği için diğer teşhis verileri.

Çerezler ve izleme verileri

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek için çerezleri ve benzeri izleme teknolojilerini kullanırız ve belirli bilgileri tutarız. Kullanılabilecek diğer izleme teknolojileri, bilgi toplamak ve takip etmek ve Hizmetimizi iyileştirmek ve analiz etmek için işaretler, etiketler ve komut dosyalarıdır.

Tarayıcınıza tüm çerezleri reddetmesi veya bir çerez gönderilip gönderilmediğini bildirmesi için talimat verebilirsiniz. Ancak, çerezleri kabul etmiyorsanız, Hizmetimizin bazı bölümlerini kullanamayabilirsiniz.

Kullandığımız Çerezlere Örnekler:

  • Oturum Çerezleri: Bunları Servisimizi işletmek için kullanıyoruz.
  • Tercih Çerezleri: Bunları tercihlerinizi ve çeşitli ayarları hatırlamak için kullanıyoruz.
  • Güvenlik Çerezleri. Bunları güvenlik amacıyla kullanıyoruz.

Top10Supps neden veri toplar?


Toplanan verileri çeşitli amaçlarla inşa etme ve ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunma amacıyla kullanıyoruz.

Topladığımız verileri kullanmamızın bazı yolları:

  • Hizmetimizi sağlamak ve sürdürmek
  • Size servisimizdeki değişiklikler hakkında bilgi vermek
  • Bunu yapmayı seçtiğinizde Hizmetimizin etkileşimli özelliklerine katılmanıza izin vermek için
  • Sizinle iletişim kurmak ve / veya destek sağlamak için
  • Hizmetimizi geliştirebilmemiz için analiz veya değerli bilgiler toplamak
  • Hizmetimizin kullanımını izlemek ve performansı ölçmek için
  • Teknik sorunları tespit etmek, önlemek ve ele almak
  • Bu tür bilgileri almamayı seçmediyseniz, önceden satın aldığınız veya sorguladığınız ürünlere benzer diğer ürünler, hizmetler ve etkinlikler hakkında haberler, özel teklifler ve genel bilgiler sunmak.

AB ve AEA Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR)


GSYİH'nın amacı, AB vatandaşlarının mahremiyetini ve kişisel bilgilerini korumaktır.

Avrupa Birliği'nden (AB) veya Avrupa Ekonomik Bölgesi'nden (AÇA) iseniz, Top10Supps.com bu Gizlilik Politikasında açıklanan kişisel bilgilerin toplanması ve kullanılmasıyla ilgili yasal dayanağı topladığımız Kişisel Bilgilere ve içinde bulunduğumuz özel içeriğe bağlıdır. topla.

Top10Supps.com Kişisel Bilgilerinizi işleyebilir çünkü:

  • Sizinle bir sözleşme yapmamız gerekiyor
  • Bize izin vermek için bize izin verdiniz
  • İşleme meşru çıkarlarımızdadır ve haklarınız tarafından geçersiz kılınmamaktadır.
  • Kanuna uymak

Kişisel Bilgileri otomatik karar vermek için kullanmayız.

GSYİH kapsamında haklarınız

Avrupa Ekonomik Bölgesi'nin (AÇA) bir sakini olarak, belirli veri koruma haklarına sahipsiniz. Top10Supps.com Kişisel Verilerinizin kullanımını düzeltmenize, değiştirmenize, silmenize veya sınırlandırmanıza izin vermek için makul adımları atmayı amaçlamaktadır.

Sizin hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Veriler hakkında bilgilendirilmek istiyorsanız ve sistemimizden çıkarılmasını istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

Belirli durumlarda, aşağıdaki veri koruma haklarına sahipsiniz:

  • Size ait olan bilgilere erişme, güncelleme veya silme hakkı: Mümkün olduğunda, Kişisel Verilerinizin doğrudan hesap ayarları bölümüne erişebilir, bunları güncelleyebilir veya silebilirsiniz. Bu işlemleri kendiniz gerçekleştiremiyorsanız, size yardımcı olmak için lütfen bizimle iletişime geçin.
  • Düzeltme hakkı: Bilgilerin yanlış veya eksik olması durumunda bilgilerinizin düzeltilmesi hakkına sahipsiniz.
  • İtiraz hakkı: Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına sahipsiniz.
  • Kısıtlama hakkı: Kişisel bilgilerinizin işlenmesini sınırlandırmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.
  • Veri taşınabilirliği hakkı: Yaptığımız bilgilerin bir kopyasının, yapılandırılmış, makine tarafından okunabilir ve yaygın olarak kullanılan bir biçimde sunulması hakkına sahipsiniz.
  • İzinleri geri çekme hakkı: Ayrıca, Top10Supps.com'un kişisel bilgilerinizi işleme koyma izninize güvendiği herhangi bir zamanda izninizi geri çekme hakkınız vardır.

Lütfen bu taleplere cevap vermeden kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi unutmayın.

Kişisel Verilerinizin toplanması ve kullanımı hakkında bir Veri Koruma Makamına şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen Avrupa Ekonomik Bölgesi'ndeki (AEA) yerel veri koruma yetkilisine başvurun.

Öncelikle, Kişisel Verilerinizin tutma ve aktarma ile ilgili olarak tam olarak nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Top10Supps ne kadar süre veri saklar?


Abonelik sırasında paylaştığınız yayınlarımız, e-posta adresiniz veya bizimle paylaştığınız yorumlar ve katkıda bulunanların ve editörlerimizin bilgileri hakkında Kişisel Olarak Tanımlanabilir yorumlar dışında, kişisel olarak hiçbir veri saklamıyoruz. Çoğu, Google Analytics ve Aweber gibi kullandığımız hizmetler aracılığıyla yapılır.

Top10Supps.com, Kişisel Bilgilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Kişisel Bilgilerinizi yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğu ölçüde saklayacağız ve kullanacağız (örneğin, verilerinizi geçerli yasalara uymamız gerekiyorsa), anlaşmazlıkları çözüp yasal anlaşma ve politikalarımızı uygularız.

Top10Supps.com, iç analiz amaçlı Kullanım Verilerini de koruyacaktır. Kullanım Verileri, güvenliği artırmak veya Hizmetimizin işlevselliğini arttırmak için kullanıldığı veya yasal olarak bu verileri daha uzun süre saklamak zorunda olduğumuz durumlar haricinde, genellikle daha kısa bir süre için saklanır.

E-posta listemizden kaldırılmak, yorumların silinmesini sağlamak veya katkıda bulunan profilinizin kaldırılmasını sağlamak için lütfen bizimle iletişime geçin ve eğer yapabilme yeteneğimiz dahilindeyse, söz konusu belirli verileri arayacak ve sileceğiz.

Bilgilerinizi paylaşma


Kişisel bilgilerinizi sizin rızanız olmadan şirketler, kuruluşlar veya bireylerle paylaşmayız. Dürüst olmak gerekirse, ziyaretçilerimizin çoğunluğu için gördüğümüz tek şey bir Google Analytics istatistiğidir. Kişisel olarak tanımlanabilecek hiçbir şey yok.

Kişisel Bilgiler de dahil olmak üzere bilgileriniz, eyaletinizin, vilayetin, ülkenizin veya diğer devletlerin yetkisi dışındaki bilgisayarlara, veri koruma yasalarının sizin yetki alanınızdan farklı olabileceği bilgisayarlara aktarılabilir ve bunlar üzerinde saklanabilir.

Amerika Birleşik Devletleri dışındaysanız ve bize bilgi vermeyi seçtiyseniz, Kişisel Bilgiler dahil olmak üzere verileri Amerika Birleşik Devletleri'ne aktardığımızı ve orada işlediğimizi lütfen unutmayın. Bu Gizlilik Politikasına rıza göstermeniz ve ardından bu bilgileri göndermeniz, bu transfer için olan sözleşmenizi temsil eder.

Temel olarak bu, sunucularımızın Amerika Birleşik Devletleri'nde olduğu anlamına gelir.

Bazı kişisel veri paylaşım örnekleri

Top10Supps.com, verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak işlendiğinden emin olmak için gerekli tüm adımları atar ve aşağıdakileri içeren yeterli kontroller olmadıkça, Kişisel Bilgilerinizin bir kuruluş veya ülkeye aktarılmaması gerekir Verilerinizin ve diğer kişisel bilgilerinizin güvenliği.

Ticari işlem

Top10Supps.com bir birleşme, satın alma veya varlık satışı ile ilgiliyse, Kişisel Bilgileriniz aktarılabilir. Verileriniz aktarılmadan ve farklı bir Gizlilik Politikasına tabi olmadan önce size bildirimde bulunacağız.

Kolluk için açıklama

Belli koşullar altında, Top10Supps.com'un, yasalar gereği veya resmi makamların (örneğin bir mahkeme veya devlet kurumu) geçerli taleplerine cevap vermesi durumunda kişisel bilgilerinizi ifşa etmesi gerekebilir.

Yasal yükümlülükler

Top10Supps.com, Kişisel Bilgilerinizi, bu tür bir eylemin gerekli olduğu inancıyla ifşa edebilir:

  • Yasal zorunluluğa uymak
  • Top10Supps.com sitesinin haklarını veya mülkiyetini korumak ve korumak için
  • Hizmetle bağlantılı olası yanlışları önlemek veya araştırmak
  • Hizmet veya kamu kullanıcılarının kişisel güvenliğini korumak
  • Yasal yükümlülüğe karşı korumak

Amacımızın sizden mümkün olduğunca az kişisel olarak tanımlanabilir bilgi toplamak olduğu, hizmetimizin niteliğinin buna bağlı olmadığına dikkat çekmek önemlidir. Hizmetimizin avantajı, kişisel bilgilerinizden herhangi birini açıklamak zorunda kalmadan ücretsiz olarak alabilmenizdir.

Bilgilerinizi güvende tutmak


Verilerinizin güvenliği bizim için önemlidir, ancak İnternet üzerinden hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin uzun vadede% 100 güvenliğinin garanti edilmediğini unutmayın.

Kişisel Verilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmak için çaba sarf etsek de, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

Web sitemize gelince, arka uç ve ön uç üzerinde güvenlik önlemleri alıyoruz. Ayrıca Sucuri Güvenliği'nden de faydalanıyoruz. Güven mühürleri Sucuri'nin Web Sitesi AntiVirus ürünü aracılığıyla sağlanmaktadır. Kullanılan izleme servisi, bir web sitesinin virüslü olmadığını size huzur veriyor. Temel olarak, bir siteyi saldırılardan korumak için bir güvenlik duvarı kurdular:

  • Hizmet Reddi (DoS)
  • Siteler arası komut dosyası çalıştırma (XSS)
  • Uzaktan / Yerel Dosya Ekleme (RFI / LFI)
  • SQL Enjeksiyonu (SQLi)
  • ve diğer Yazılım Güvenlik Açıkları.

Ayrıca güvenlik ve hız sağlamak için en iyi barındırma şirketiyle adanmış bir sunucu için güzel bir kuruş öderiz.

"İzlemeyin" sinyalleri

California Çevrimiçi Koruma Yasası (CalOPPA) özelliğine ilişkin Politikamız.

Takip Etme ("DNT") özelliğini desteklemiyoruz. İzlemeyin, web tarayıcınızda izlenmesini istemediğiniz web sitelerini bilgilendirmek için ayarlayabileceğiniz bir tercihtir. Web tarayıcınızın Tercihler veya Ayarlar sayfasını ziyaret ederek İzlemeyin özelliğini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Üçüncü taraf servis sağlayıcıları


Hizmetimizi kolaylaştırmak için üçüncü taraf şirketleri ve şahısları istihdam edebiliriz.

Bu Servis Sağlayıcılar, bizim adımıza belirli bir hizmet sunmakta, Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmekte ya da Hizmetimizin nasıl kullanıldığını analiz etmemize yardımcı olmaktadır.

Bu üçüncü taraflar, Kişisel Bilgilerinize yalnızca bu görevleri bizim adımıza yerine getirmek için erişebilir ve ifşa etmemek veya başka bir amaçla kullanmamakla yükümlüdür. Örneğin, AWeber e-posta adresinizi ve adınızı saklar (eğer sağladıysanız).

analitik

Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek için üçüncü taraf Servis Sağlayıcıları kullanabiliriz.

Google Analytics

Google Analytics, Google tarafından sunulan ve web sitesi trafiğini izleyen ve raporlayan bir web analizi hizmetidir. Google, Hizmetimizin kullanımını izlemek ve izlemek için toplanan verileri kullanır. Bu veriler diğer Google hizmetleriyle paylaşılmaktadır. Google, kendi reklam ağındaki reklamları bağlamsallaştırmak ve kişiselleştirmek için toplanan verileri kullanabilir.

Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini yükleyerek etkinliğinizi Google Analytics’te kullanılabilir hale getirmeyi tercih edebilirsiniz. Eklenti, Google Analytics JavaScript'in (ga.js, analytics.js ve dc.js) Google Analytics ile ziyaret etkinlikleriyle ilgili bilgileri paylaşmasını önler.

Google'ın gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen Google Gizlilik ve Şartlar web sayfasını ziyaret edin: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Diğer sitelere bağlantılar


Hizmetimiz, tarafımızca işletilmeyen diğer sitelere bağlantılar içerebilir.

Bir üçüncü taraf bağlantısını tıklarsanız, o üçüncü tarafın sitesine yönlendirilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz her sitenin Gizlilik Politikasını gözden geçirmenizi önemle tavsiye ederiz. Üçüncü taraf sitelerin veya hizmetlerin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur ve sorumluluk almayız.

Reklam ortakları ve iştirakleri

Reklam ortaklarımızdan bazıları sitemizde çerezleri ve web işaretlerini kullanabilir.

Bizim bakın açıklama sayfası reklam ortaklarının tam listesi için.

Bu reklam iş ortaklarının her birinin kendi siteleri için kendi Gizlilik Politikası vardır.

Bu üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, Top10supps.com'da görünen ve doğrudan tarayıcınıza gönderilen bağlantılarında reklamlarında ve bağlantılarında teknolojiyi kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Diğer teknolojiler (çerezler, JavaScript veya Web İşaretleri gibi) sitemizin üçüncü taraf reklam ağları tarafından reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya sitede gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için de kullanılabilir.

top10supplments.com üçüncü taraf reklamverenler tarafından kullanılan bu çerezleri üzerinde herhangi bir erişim veya kontrole sahip.

Çocuk gizliliği


Hizmetimiz, 18 yaşın altındaki hiç kimseye yönelik değildir ve ele alınmaz.

18 yaşından küçük herhangi bir kimseden kişisel olarak tanımlanabilir bilgi toplamaz. Ebeveyn veya veli iseniz ve çocuğunuzun bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Çocuklardan Kişisel Verileri ebeveyn izni almaksızın topladığımızı fark edersek, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Bu politika hakkında


Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz.

Bu sayfadaki yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak sizi herhangi bir değişiklikten haberdar edeceğiz; Açıkça izniniz olmadan, bu politika kapsamında olan ücretlerinizi azaltmayacağız.

Değişiklikler öne çıkarsa, değişiklik yapılmadan ve bu Gizlilik Politikasının en üstündeki "yürürlük tarihini" güncellemeden önce Hizmetimizdeki e-posta ve / veya belirgin bir bildirim ile size bildireceğiz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir. Bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

İletişim

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın:


Okuyucunuz ve güveniniz için teşekkür ederiz!

Top ilerleyin